Наслов:

БЕЗ ВИРТУОЗЕН БЛЕСОК


Издадено на: 18.10.1984
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6614 | Страна: 11

Програма:
Италијанска барокна музика
Учесници:
Загрепски солисти, Хрватска
Забелешка:
за концертот на Загребските солисти во Скопје

Клучни зборови:
1984 Владо Чучков Загрепски солисти Италијанска барокна музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат