Наслов:

НОВА СТАРА СЕНЗАЦИЈА


Објавено на: 14.10.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13554 | Страна: 8


Клучни зборови:
рок музика 1984 нови плочи Лу Рид

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат