Наслов:

ВО ПРЕСРЕТ НА НЕИЗВЕСНОСТА


Издадено на: 02.09.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13512 | Страна: 8

Забелешка:
џез

Клучни зборови:
1984 Велибор Педевски Годо-фест џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат