Наслов:

ВО ДУХОТ НА ЕЛИНГТОН


Издадено на: 12.08.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13491 | Страна: 8

Забелешка:
Нови плочи на „Б. П. Конвеншн“ и Кларик Тери

Клучни зборови:
1984 Б. П. Конвеншн Бошко Петровиќ Кларк Тери Оливер Белопета џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат