Наслов:

БЕЗ ЈАСНА ПЕРСПЕКТИВА


Објавено на: 29.07.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13477 | Страна: 8

Забелешка:
нови плочи „Забрањено пушење“

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1984 Забрането пушење Нови примитивисти нови плочи

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат