Наслов:

РАМНА ЛИНИЈА


Објавено на: 22.07.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13470 | Страна: 8

Забелешка:
кон настапот на „Дисциплина кичме“ во рамките на Белградската манифестација „Годо-фест“

Клучни зборови:
Белград осврт Велибор Педевски Дисциплина кичме 1984 Годо-фест

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат