Наслов:

ПРИЗНАНИЕ ЗА СКОПСКИТЕ ХОРИСТКИ


Објавено на: 20.07.1984
Автор: К.Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13468 | Страна: 10

Забелешка:
на Светскиот фестивал за хорови во Дебрецен - Унгарија

Клучни зборови:
Запро Запров Костадин Костадиновски 1984 Фестивал на хорови во Дебрецен Унгарија Женски младински хор при Домот на младите „25 мај“

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат