Наслов:

„ВИДЕОСЕКС“ И „ДОРИЈАН ГРЕЈ“ СОВРШЕНА КОМБИНАЦИЈА


Објавено на: 15.07.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13463 | Страна: 8


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1984 Видеосекс Дориан Греј

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат