Наслов:

МАСКЕНБАЛ ЗА ДВАЈЦА


Издадено на: 08.07.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13456 | Страна: 8

Забелешка:
нестрпливо очекуваниот настап на „Џакарта“ претставуваше целосно разочарување

Клучни зборови:
1984 Белград Велибор Педевски Концерт осврт Џакарта

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат