Наслов:

ИНТЕРЕСЕН И ДАЛЕКУВИД ПОТФАТ


Издадено на: 05.07.1984
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6524 | Страна: 9

Програма:
Експеримент I, Tema con repetizioni, Поп суита, циклус соло песни „Песни за Гоце“ од Димитрије Бужаровски.
Учесници:
Димитрије Бужаровски - синтисајзер; Милан Фирфов - баритон
Забелешка:
за концертот „Творби за синтисајзер“ од Димитрие Бужаровски

Клучни зборови:
1984 Tema con repetizioni Владо Чучков Димитрије Бужаровски Експеримент I Милан Фирфов Поп суита циклус соло песни Песни за Гоце

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат