Наслов:

НЕРАМНОПРАВНИ ПАРТНЕРИ


Објавено на: 24.06.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13442 | Страна: 8

Забелешка:
Кон Белградскиот циклус „Најдобри музичари“

Клучни зборови:
џез музика Велибор Педевски 1984 циклус Најдобри музичари Кени Дру

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат