Наслов:

ВДАХНОВЕНА ВЕЧЕР


Издадено на: 03.06.1984
Автор: Ли. П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 13421 | Страна: 8

Забелешка:
Загребската група „Доријан Греј“ оджа уште еден одличен концерт во Домот на младите во Скопје, очигледно успехот на првиот албум не е случаен

Клучни зборови:
1984 Доријан Греј Масимо Савиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат