Наслов:

НОВА ТРАДИЦИЈА


Издадено на: 27.05.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13414 | Страна: 8

Забелешка:
Еди Херис во Белград

Клучни зборови:
1984 Велибор Педевски Еди Харис џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат