Наслов:

ПРОДЛАБОЧЕНО И УВЕРЛИВО


Издадено на: 03.02.1984
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 13302 | Страна: 10

Програма:
Дела од Гањебин, Јусте, Месажер, Мек Канел и Боца.
Учесници:
Борис Танасков - кларинет; Тодор Светиев - пијано
Забелешка:
рецитал на кларинетистот Борис Танасков во пијано придружба на Тодор Светиев во Даут-Пашин Амам

Клучни зборови:
1984 Борис Танасков Боца Гањебин Јане Коџабашија Јусте Мек Канел Месажер Тодор Светиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат