Наслов:

СО ТВОРЕЧКИ ИНТЕРЕС


Издадено на: 19.01.1984
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Нова Македонија
Број: 13287 | Страна: 8

Програма:
Патемни визии оп. 22, Приказни на старата баба оп. 31 и Приведение од Сергеј Прокофјев и Слики од излож бата од Модест Мусоргски.
Учесници:
Тодор Светиев - пијано
Забелешка:
за настапот на Тодор Светиев, пијано

Клучни зборови:
1984 Модест Мусоргски Патемни визии оп. 22 Приведение Приказни на старата баба оп. 31 Ратка Димитрова Сергеј Прокофјев Слики од излож бата Тодор Светиев

Оригинален извадок: