Наслов:

ДОБРА МУЗИЧКО -СЦЕНСКА ЛИТЕРАТУРА


Издадено на: 16.12.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6354 | Страна: 13

Програма:
„Шеќерна приказна“ од Димитрије Бужаровски
Учесници:
артисти: Дади и Мешко; пејачи: Темкова, Тодевска, Белески, Попгеоргиев, Лилјаковски
Забелешка:
за „Шеќерната приказна“ на Димитрије Бужаровски на малата сцена во МНТ

Клучни зборови:
1983 Белески Владо Чучков Дади Димитрије Бужаровски Лилјаковски Мешко Попгеоргиев Темкова Тодевска Шеќерна приказна

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат