Наслов:

ВОНРЕДНО МУЗИЧКО ДЕЛО


Објавено на: 10.11.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6325 | Страна: 11

Програма:
Сонатина за пијано, Соло песни за баритон и пијано и Соната бр. 2 за пијано од Димитрије Бужаровски.
Учесници:
Димитрије Бужаровски - пијано; Милан Фирфов - баритон
Забелешка:
за авторскиот концерт на композиторот Димитрије Бужаровски

Клучни зборови:
1983 Соло песни за баритон и пијано Соната бр. 2 за пијано Владо Чучков Димитрије Бужаровски Милан Фирфов Сонатина за пијано

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат