Наслов:

ТИВКО ДО УСПЕХОТ


Издадено на: 16.10.1983
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13196 | Страна: 8

Забелешка:
Скопје џез 83

Клучни зборови:
1983 Оливер Белопета осврт Скопје Џез 83

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат