Наслов:

НЕДОРЕЧЕНИ КАЖУВАЊА


Издадено на: 14.10.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6302 | Страна: 13

Програма:
Сонати од Телеман, Штолцел и Перголези и Трио во Es-dur од Моцарт.
Учесници:
Камерно трио: Мирослав Стантич, Трендафил Дерменџиев, Снежана Пановска
Забелешка:
за концертот на камерното трио во состав: М. Стантич, Т. Дермеџиев и С. Пановска одржан во Уметничката галерија

Клучни зборови:
1983 Владо Чучков Мирослав Стантич Моцарт Перголези Снежана Пановска Соната Телеман Трендафил Дерменџиев Трио во Es-dur Штолцел

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат