Наслов:

ВРВНО МАЈСТОРСТВО


Издадено на: 10.08.1983
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Нова Македонија
Број: 13128 | Страна: 6

Програма:
Италијански концерт КВ. 971 од Бах, „Огледала“ од Равел и Сонати од Акио Јаширо и Шопен.
Учесници:
Икуко Едно - пијано, Јапонија
Забелешка:
кон концертот на Икуко Ендо, пијано, Јапонија

Клучни зборови:
1983 Акио Јаширо Бах Икуко Едно Италијански концерт КВ. 971 Огледала Охридско лето Равел Ратка Димитрова Сонати Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат