Наслов:

СИГУРНИ И ЧИСТИ ПЕРСПЕКТИВИ


Издадено на: 22.04.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6153 | Страна: 12

Програма:
Концерт за пијано и оркестар од Едвард Григ
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Перо Петровски; Марија Стрезова - пијано
Забелешка:
за настапот на пијанистката Мрија Стрезова со Македонската филхармонија, во домот на младите "25 мај"

Клучни зборови:
1983 Владо Чучков Едвард Григ Концерт за пијано и оркестар Македонска филхармонија Марија Стрезова Перо Петровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат