Наслов:

БЕЗ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЗИИ


Издадено на: 07.04.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6140 | Страна: 11

Програма:
Дела од Бариос, Понсе, Риера, Захтила, Листеш и др.
Учесници:
Дарко Петрињак - гитара, Хрватска
Забелешка:
за концертот на Дарко Петрињак- гитара, од Загреб

Клучни зборови:
1983 Бариос Владо Чучков Дарко Петрињак Захтила Листеш Понсе Риера

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат