Наслов:

ПРОШИРУВАЊЕ НА ВИДИЦИТЕ


Издадено на: 03.04.1983
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13001 | Страна: 9

Забелешка:
Пет Метини во Белград

Клучни зборови:
1983 Велибор Педевски осврт Пат метини груп

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат