Наслов:

РЕДОК ИСПОЛНУВАЧКИ СОСТАВ


Издадено на: 23.03.1983
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 6127 | Страна: 11

Програма:
Соната за четири тромбони и пијано од Шпер, Суита од Сероцки и Суита од народни песни од Бужаровски.
Учесници:
Квартет „Тромбони“; Милица Рибарска - пијано
Забелешка:
за концертот на Квартетот „Тромбони“ во Даут - Пашиниот амам во Скопје

Клучни зборови:
1983 Бужаровски Владо Чучков Квартет Тромбони Милица Рибарска Сероцки Соната за четири тромбони и пијано Суита Суита од народни песни Шпер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат