Наслов:

МЛАДИ НАДЕЖИ


Издадено на: 11.03.1983
Автор: Ратка Димитрова
Периодика: Нова Македонија
Број: 12978 | Страна: 10

Забелешка:
Кон настапот на наградените и пофалените учесници на конкурсот на млади музички уметници во Загреб


Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат