Наслов:

ПОЗИТИВНА ОЦЕНКА


Издадено на: 21.11.1982
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12872 | Страна: 10

Забелешка:
кон првиот интернационален џез-фестивал, што се одржува во Домот на младите во Скопје од 9 до 13 ноември

Клучни зборови:
1982 Бе-Те-Топ Би пи конвеншн Бошко Петровиќ Гоце Мицанов Драган Ѓаконовски Шпато Зиги Буш Излез Костадин Костадиновски Лала Ковачев Љупчо Мирковски Манфред Шоф Скопје-Џез 82 Џаспер ван Хоф Џез фестивал Џо Тенес

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат