Наслов:

КОГА ЌЕ ОДЗВУЧИ И ПОСЛЕДНИОТ АКОРД


Издадено на: 22.08.1982
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12786 | Страна: 9

Забелешка:
Охридско лето 82

Клучни зборови:
1982 Димитрије Бужаровски осврт Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат