Наслов:

АРГУМЕНТИРАНИ ДОВЕРБИ


Издадено на: 14.04.1982
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5835 | Страна: 12

Учесници:
Ансамбл „Арс антика“, Франција
Забелешка:
за концертот на „Арс Антика “ од Париз

Клучни зборови:
1982 Арс антика Владо Чучков Жозеф Саж Филип Хуен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат