Наслов:

ПРОМОЦИЈА НА НИВО


Издадено на: 21.03.1982
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12529 | Страна: 9

Забелешка:
Кон рециталот ба пијанистката Љупка Хаџигеоргиева и Евгени Корољов


нема скениран примерок