Наслов:

ПРОБИВ НА СКОПСКИОТ БИГ-БЕНД


Издадено на: 24.01.1982
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12571 | Страна: 10

Програма:
„Лепо ти је бело вирје“
Учесници:
Танцов оркестар на РТС; диригенти: Александар Џамбазов и Илија Пејовски; Кирил Рибарски - тромбон
Забелешка:
Музичка парада

Клучни зборови:
1982 Александар Џамбазов Илија Пејовски Кирил Рибарски Костадин Костадиновски Лепо ти је бело вирје Танцов оркестар на РТС

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат