Наслов:

НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО


Објавено на: 16.12.1981
Автор: Ѓорѓи М. Ѓоргиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 12536 | Страна: 10

Учесници:
Државен ансамбл за народни песни и игри „Пирин“, Бугарија
Забелешка:
Кон концертот на Државниот ансамбл за народни песни и игри „Пирин“ од Благоевград

Клучни зборови:
1981 Ѓорѓи Ѓорѓиев Државен ансамбл за народни песни и игри Пирин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат