Наслов:

НЕСОМНЕНИ СВЕТЛИ ПЕРПЕКТИВИ


Објавено на: 25.11.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5718 | Страна: 15

Програма:
Сонати од Гоце Коларовски и Томе Манчев; „Селска суита“ од Стојан Стојков, „Кољо Гидија“ од Александар Лековски и др.
Учесници:
Љупчо Господинов - виолина; Снежана Анастасова-Чадиковска - пијано; Женски младински хор; диригент: Запро Запров

Клучни зборови:
Александар Лековски Кољо Гидија Соната Стојан Стојков Запро Запров Снежана Анастасова-Чадиковска Томе Манчев Гоце Коларовски 1981 Љупчо Господинов Владо Чучков Женски младински хор Селска суита

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат