Наслов:

ТАЖНА РЕМИНИСЦЕНЦИЈА


Издадено на: 27.09.1981
Автор: Димитрије Бужаровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12458 | Страна: 9

Забелешка:
Варшавска есен

Клучни зборови:
1981 Димитрије Бужаровски осврт фестивал Варшавска есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат