Наслов:

НЕНАМЕТЛИВО МУЗИЦИРАЊЕ


Издадено на: 17.08.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5632 | Страна: 7

Програма:
Дела од Сор, де Фаља, Бах, Пипо, Лобос и др.
Учесници:
Диего Бланко - гитара, Шпанија

Клучни зборови:
1981 Бах Владо Чучков Де Фаља Диего Бланко Лобос Охридско лето Пипо Сор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат