Наслов:

ОПАСНОСТ ОД ЗДОДЕВНОСТИ


Издадено на: 24.07.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5612 | Страна: 11

Програма:
Соната бр. 2, бр. 3, бр. 4 и бр. 5 од Јохан Себастијан Бах.
Учесници:
Јозеф Сук - виолина; Зузана Ружичкова - чембало

Клучни зборови:
1981 бр. 3 бр. 4 бр. 5 Владо Чучков Зузана Ружичкова Јозеф Сук Јохан Себастијан Бах Охридско лето Соната бр. 2

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат