Наслов:

РЕДОК ВИОЛИНСКИ СЕНЗИБИЛИТЕТ


Издадено на: 21.07.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5609 | Страна: 11

Програма:
Концерт за виолина и оркестар во D-dur и Симфонија бр. 2 од Лудвиг ван Бетовен.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Перо Петровски; Ерих Гринберг - виолина

Клучни зборови:
1981 Владо Чучков Ерих Гринберг Концерт за виолина и оркестар во D-dur Лудвиг ван Бетовен Македонска филхармонија Охридско лето Перо Петровски Симфонија бр. 2

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат