Наслов:

СПЕЦИФИЧНА ВИОЛЕТА


Издадено на: 14.05.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5551 | Страна: 14

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Данута Салска, Тадеуш Копацки, Владислав Малчевски; диригент: Тадеуш Козловски

Клучни зборови:
„Травијата“ 1981 Владислав Малчевски Владо Чучков Данута Салска Мајски оперски вечери Тадеуш Козловски Тадеуш Копацки Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат