Наслов:

ВОНРЕДЕН ВИРТУОЗИТЕТ


Објавено на: 15.04.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5528 | Страна: 15

Програма:
Ноктурно во cis-moll од Фредерик Шопен, Валс од Клод Дебиси, Мала суита од Боде.
Учесници:
Кирил Рибарски - тромбон; Милица Шперовиќ-Рибарски - пијано

Клучни зборови:
Милица Шперовиќ-Рибарски 1981 Боде Владо Чучков Клод Дебиси Фредерик Шопен Валс Мала суита Ноктурно во cis-moll Кирил Рибарски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат