Наслов:

МОШНЕ КОРЕКТНИ ИЗВЕДБИ

кон концертот на македонскиот камерен оркестар, диригент фимчо муратовски, солисти милка ефтимова и ратка димитрова

Објавено на: 26.03.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5511 | Страна: 14

Програма:
Синфониа во G-dur, Стабат матер и Четири годишни времиња од Антонио Вивалди.
Учесници:
Македонски камерен оркестар; диригент: Фимчо Муратовски; Милка Ефтимова - алт; Ратка Димитрова - виолина

Клучни зборови:
Антонио Вивалди Фимчо Муратовски Ратка Димитрова Милка Ефтимова Стабат матер Четири годишни времиња 1981 Македонски камерен оркестар Синфониа во G-dur Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат