Наслов:

ПРЕГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА

кон концертот на македонската филхармонија, диригент вероника дударова, солист благоја димчевски

Издадено на: 17.03.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5503 | Страна: 15

Програма:
Концерт за виолина и оркестар во C-dur и Симфонија бр. 4 од Петар Илич Чајковски
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Вероника Дударова; Благоја Димчевски - виолина

Клучни зборови:
1981 Благоја Димчевски Вероника Дударова Владо Чучков Концерт за виолина и оркестар во C-dur Македонска филхармонија Петар Илич Чајковски Симфонија бр. 4

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат