Наслов:

СМОТРА НА ВРВНИТЕ МУЗИЧКИ ДЕЛА

по седмото музичко биенале во берлин

Издадено на: 15.03.1981
Автор: Властимир Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12284 | Страна: 11

Забелешка:
по VIII-то музичко биенале во Берлин, ГДР

Клучни зборови:
1981 Властимир Николовски Музичко биенале Берлин осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат