Наслов:

ПОТВРДЕНО РЕНОМЕ

кон концертот на јасенка томич петровиќ

Објавено на: 18.02.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5480 | Страна: 14

Програма:
Три ноктурна и три етиди од Шопен и дела од Петриќ, Кунц, Озгиан и Комадина.
Учесници:
Јасенка Ротер-Петровиќ - пијано

Клучни зборови:
Кунц Три ноктурна Три етиди 1981 Јасенка Ротер-Петровиќ Петриќ Озгиан Комадина Владо Чучков Шопен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат