Наслов:

СМОТРА НА ЈУГОСЛОВЕНСКИТЕ ТАНЦОВИ ОРКЕСТРИ

музичка парада раденци 81

Објавено на: 24.01.1981
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12214 | Страна: 7

Забелешка:
Музичка парада - Раденци 81

Клучни зборови:
Костадин Костадиновски 1981 Музичка парада - Раденци 81 танцови оркестри Миленко Прохаска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат