Наслов:

ПРЕМИЕРНИОТ ПОЧЕТОК – СО КАМЕРНО ДЕЛО

поводи

Издадено на: 24.01.1981
Автор: О. Сп.
Периодика: Нова Македонија
Број: 12214 | Страна: 7

Програма:
Опера „Слугинка-господарка“ од Џовани Батиста Перголези

Клучни зборови:
1981 Слугинка-господарка Џовани Батиста Перголези

Оригинален извадок: