Наслов:

КАКО ДА СЕ ВРТЕА ПЛОЧИ

настапот на „автограм“ во дискоклубот „турист“

Издадено на: 21.01.1981
Автор: Драган Костиќ
Периодика: Вечер
Број: 5456 | Страна: 21


Клучни зборови:
1981 Автограм Драган Костиќ Турист

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат