Наслов:

ВРВЕН ВИОЛИНСКИ СУПТИЛИТЕТ

за концертот на учениците на методи докузов во штип

Објавено на: 08.01.1981
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5445 | Страна: 14

Програма:
Дела од Фриц Крајслер.
Учесници:
Јован Колунџија - виолина

Клучни зборови:
1981 Владо Чучков Фриц Крајслер Јован Колунџија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат