Наслов:

ФОЛКЛОРОТ И УМЕТНИЧКОТО ТВОРЕШТВО ДО 1945 ГОДИНА


Издадено на: 31.12.1980
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 12192 | Страна: 11


Клучни зборови:
1980 Драгослав Ортаков Македонски фолклор осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат