Наслов:

ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛЕН ОДНОС


Издадено на: 26.12.1980
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5436 | Страна: 12

Програма:
5 песни од Хенри Персл, три соло-песни од Габриел Форе и дела од Јоханес Брамс, Тома Прошев, Бенџамин Бритн и Мануел де Фаља.
Учесници:
Рахилка Бурзевска - мецосопран, Хрватска; Фред Дошек - пијано

Клучни зборови:
1980 5 песни Бенџамин Бритн Владо Чучков Габриел Форе Јоханес Брамс Мануел де Фаља Рахилка Бурзевска соло песни Тома Прошев Фред Дошек Хенри Персл

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат