Наслов:

РЕНЕСАНСА НА СТАРАТА МУЗИКА


Објавено на: 10.12.1980
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12171 | Страна: 10

Програма:
Музика од средниот век, ренесансата и раниот барок.
Учесници:
Ансамбл за стара музика „Ренесанс“, Србија

Клучни зборови:
Костадин Костадиновски 1980 Ансамбл за стара музика Ренесанс Музика од средниот век ренесансата и раниот барок

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат