Наслов:

СО ПОЛНА ПАРЕА


Издадено на: 25.11.1980
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5411 | Страна: 14

Програма:
Концерт за обоа и оркестар од Тома Прошев и Фантастична симфонија од Хектор Берлиоз.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Младен Јагушт; Киро Давидовски - обоа

Клучни зборови:
1980 Владо Чучков Киро Давидовски Концерт за обоа и оркестар Македонска филхармонија Младен Јагушт Тома Прошев Фантастична симфонија Хектор Берлиоз

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат